Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Είναι αδιανόητο…»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Είναι αδιανόητο πώς κατέστη κατηγορουμένη η κυρία κατηγορουμένη» είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους δημοσιογράφους για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για το θάνατο της Τζωρτζίνας συμπλήρωσε ότι «υπήρξαν πολλές αιτίες για να υπάρξει ο αιφνίδιος θάνατος. Δεν είχε εξεταστεί επιστημονική η εκδοχή της επιληψίας…».

«Εκείνο που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι η κατηγορουμένη είναι στη φυλακή και έχει καταστραφεί. «Όταν βλέπετε ότι η αδερφή της κατηγορουμένης δε μπορεί να βρει δουλειά, φανταστείτε την κυρία κατηγορουμένη πώς θα ζήσει στο μέλλον».

«Πιστεύω ότι ο ιατρικός μου λόγος βοήθησε, θέλω να πιστεύω, το προεδρείο. Αυτό που μένει είναι να παρθεί μια σωστή απόφαση» είπε με τη σειρά του ο γιατρός Ηλιάδης, ο οποίος κατέθεσε για 4η φορά για την υπόθεση.

Όσο για αυτά που έγιναν μέσα στη δικαστική αίθουσα, για ακόμα μια φορά, η ένταση χτύπησε «κόκκινο», με τον γιατρό Ηλιάδη μάλιστα, να έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια και να λέει κάποια στιγμή:

«Αποφασίστε από τι πέθανε η Τζωρτζίνα και πείτε μας»!

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.