Κούγιας για την μάρτυρα – κλειδί: Εμμονική με τον Λιγνάδη η 40χρονη

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για εμμονή της 40χρονη που χαρακτηρίζεται ως «μάρτυρας κλειδί» στην υπόθεση, ενώ έκανε γνωστό πως θα γίνουν μηνύσεις κατά δύο καταγγελλόντων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Αλέξης Κούγιας είπε αρχικά: «αναφέρομαι στην αξιοπιστία της συγκεκριμένης. Από το περιεχόμενο της καταθέσεως προκύπτει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δύο νεαρών.

Όλο το θέατρο γνωρίζει αυτή την εμμονική στάση που είχε απέναντι στον κ. Λιγνάδη, να τον περιμένει επί σειρά ετών έξω από το θέατρο, όπως μου έχουν πει».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη συμπλήρωσε: «Μάρτυρας κλειδί είναι αυτός που μέσω της μαρτυρίας του αποδεικνύονται ή μη κάποιες πράξεις».

Σχετικά με το αίτημα ακύρωσης της διαδικασίας που κατατέθηκε το πρωί, ο συνήγορος του σκηνοθέτη σημείωσε ότι αυτό πηγάζει από τις παραλείψεις που διαπιστώθηκαν στην προανακριτική διαδικασία.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν κλήθηκε ποτέ από τη δικαιοσύνη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται, ενώ «δεν υπήρχαν πουθενά οι εξηγήσεις του» στη δικογραφία.

«Θα καταθέσουμε μηνύσεις κατά των δύο καταγγελλόντων»
Εκτός της απολογίας Λιγνάδη αύριο, η υπεράσπισή του θα καταθέσει και μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και για ψευδή καταμήνυση κατά των δύο καταγγελλόντων, καθώς με τα μέχρι στιγμής στοιχεία «όλα είναι ψέματα».

«Αύριο θα καταθέσουμε μήνυση εις βάρος των δύο ανθρώπων και όσων όλο το χρονικό διάστημα έλεγαν αυτά που έλεγαν εις βάρος του», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.