Κουτσούμπας: Ο λαός αηδιάζει με την επίδειξη πλούτου και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής

Βολές κατά πάντων από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Σε ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης στο Περιστέρι έστεψε τα βέλη του τόσο κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και της Έφης Αχτσιόγλου.

Ο λαός, όπως είπε ο γγ του ΚΚΕ, «έχει καρδιά, γνώση, πείρα, που μπορεί πολύ καλά και τώρα να την αξιοποιήσει».

Όπως είπε ο Δημήτρης Κουτσουμπας, «ο λαός έχει φάει με το κουτάλι, τους διάφορους σωτήρες, τους δήθεν καλούς διαπραγματευτές, σαν τον κύριο Μητσοτάκη και τους λοιπούς χαρτογιακάδες και ξέρει πώς καταλήγουν κάθε φορά τα ωραία λόγια τους».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «ο λαός αηδιάζει με την επίδειξη πλούτου και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής». «Τόσο αριστερού μάλιστα, που θεωρεί που θεωρεί και το ΝΑΤΟ, ιερή αμυντική συμμαχία, όπως τη λέει», σχολίασε. Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και η Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας «το ίδιο και με τα επίσης στημένα βιντεάκια στο Tik Τok της κυρίας Αχτσιόγλου. Αυτής της νέας Αριστεράς. Και σκέφτηκε να κάνει επίδειξη στις εργαζόμενες μητέρες που τρέχουν και δε φτάνουν να τα φέρουν όλα εις πέρας, πόσο ικανή είναι εκείνη και πως προλαβαίνει και πηγαίνει και στο γυμναστήριο της και στον φίλο της το μανάβη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.