Κρέμασε εικόνες Αγίων σε λιόφυτο και ζητάει πίσω τα λεφτά του

Οι εικόνες έρχονται από το Ηράκλειο και τη Μεσαρά. Ταξιδεύουν στα social media και προκαλούν συζητήσεις. Στην περιοχή τα σενάρια δίνουν και παίρνουν…

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στη Μεσαρά ο τρόπος με τον οποίο κάποιος, άγνωστος μέχρι τώρα, προσπάθησε να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται. Σύμφωνα με το «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», ο άγνωστος δημιουργός των παρακάτω εικόνων κρέμασε εικόνες Αγίων σε φράχτη ελαιώνα, ενώ δίπλα έγραψε σε χαρτόνι, «τα λεφτά μου θέλω».

Το περίεργο αυτό περιστατικό συμβαίνει σε χωράφι κοντά στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Μοίρες – Ζαρός, με τους περαστικούς να σταματούν για να δούν τις εικόνες και το ιδιαίτερο μήνυμα.

Αναλυτικά στην ανάρτηση στο facebook διαβάζουμε: «Ένα περίεργο μήνυμα: “Κρέμασε εικόνες σε χωράφι και θέλει τα λεφτά του!” Με ένα περίεργο τρόπο θέλησε να στείλει μήνυμα άγνωστος Μεσαρίτης. Συγκεκριμένα, ο άγνωστος “δράστης” κρέμασε εικόνες Αγίων σε φράχτη ελαιώνα ενώ δίπλα έγραψε σε χαρτόνι, “τα λεφτά μου θέλω”! Το περίεργο αυτό περιστατικό συμβαίνει σε χωράφι κοντά στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Μοίρες -Ζαρός.

Η Μεσαρά είναι μεγάλη εσωτερική πεδιάδα της νότιας Κρήτης στον Νομό Ηρακλείου με μικρό θαλάσσιο μέτωπο στα δυτικά, απο την οποία προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του ελαιόλαδου του νησιού.

Στη Μεσαρά καλλιεργούνται κυρίως ελαιώνες και λιγότερο αμπέλια και κηπευτικά. Μέρος των προϊόντων που παράγονται, διατίθενται στην εσωτερική αγορά ενώ γίνονται και εξαγωγές ελαιολάδου, φρέσκων σταφυλιών και άλλων προϊόντων στις αγορές της Ευρώπης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.