Κρεμασμένος σε ελιά πατέρας δύο παιδιών – Συγκίνηση για το τελευταίο σημείωμα της ζωής του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοκ προκαλεί στο Διακοπτό στην Αχαϊα, η είδηση πως ένας 57χρονος άνδρας, κάτοικος του χωριού, βρέθηκε κρεμασμένος σε ελιά κτήματος κοντά στην Επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων, στο 1ο χιλιόμετρο και κοντά σε πρώην εργοστάσιο ξυλείας.

Ειδικότερα, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιουνίου του 2023, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αιγιαλείας από κτηματία της περιοχής, ο οποίος πηγαίνοντας στο κτήμα του είδε τον άνδρα να κρέμεται από ελαιόδεντρο γειτονικής ιδιοκτησίας και αναγνωρίζοντάς τον, ειδοποίησε την οικογένειά του και την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγιαλείας, οι οποίοι απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, εντόπισαν στο ΙΧ του άτυχου άνδρα που ήταν παρκαρισμένο επί της Ε.Ο., ένα σημείωμα γεμάτο ιδιαίτερα πικρές σκέψεις.

Ο άνδρας ήταν συνταξιούχος σώματος ασφαλείας και κατοικούσε στο Διακοπτό, ήταν παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.