Κτηνιατρείο – κόλαση με τις εικόνες να φέρνουν μηνύσεις και τον κτηνίατρο να δίνει εξηγήσεις

Το κτηνιατρείο στη Θεσσαλονίκη έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη, με τις καταγγελίες να αυξάνονται με το πέρασμα των ημερών. Τι είπε ο κτηνίατρος μετά τις μηνύσεις…

Η ομάδα υπεράσπισης και διάσωσης ζώων είχε δύο καταγγελίες από ιδιοκτήτες σκύλων και διαπιστώθηκε πως είχαν κοινό κτηνίατρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος του κτηνιατρείου δεν φέρνει σε τίποτα σε έναν χώρο περίθαλψης των τετράποδων.

Έγινε μήνυση σε βάρος του κτηνιάτρου καθώς διαπιστώθηκε πως δεν περνούσε τα στοιχεία των ζώων στην ειδική πλατφόρμα, ενώ έκανε διάγνωση για ένα σκυλί που είναι γεμάτο πληγές, πως έχει καρκίνο. Το ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων, Ελευθερία Βεκίλογλου μίλησε στο Mega, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ακριβώς πόσο καιρό είναι έτσι η κατάσταση στο συγκεκριμένο κτηνιατρείο.

«Εμείς φτάσαμε τυχαία στο συγκεκριμένο κύριο, λόγω των καταγγελιών που δεχτήκαμε και πήγαμε ως ομάδα να κάνουμε μια μικρή έρευνα» ανέφερε. Η ομάδα Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων κατέθεσε μήνυση στη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης και στον Κτηνιατρικό Σύλλογο και έχει κοινοποιηθεί και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ύστερα από επικοινωνία του Mega με τον κτηνίατρο, ο ίδιος δήλωσε πως έχουν δίκιο οι καταγγέλλοντες για την καθαριότητα στο ιατρείο και θα μεριμνήσει να το ανακαινίσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.