Κυρανάκης: Αποδείχθηκε ότι οι μάρτυρες ήταν εκλογικού συμφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ

Μάρτυρες «εκλογικού συμφέροντος» χαρακτήρισε τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση» ο βουλευτής της Ν.Δ., μέλος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Η ερώτηση που φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνει στους μάρτυρες είναι “ποιοι σας έβαλαν να πείτε τέτοια ψέματα”» δήλωσε ο κ. Κυρανάκης στην ΕΡΤ λίγη ώρα προτού η Επιτροπή εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις και λάβει αποφάσεις για τα επόμενα βήματά της.

«Έχει γραφτεί, για παράδειγμα, σε μία από τις 28 καταθέσεις του ενός μάρτυρα, ότι μπήκε μία μαύρη BMW στο πάρκινγκ του Μαξίμου -ενώ το Μαξίμου δεν έχει πάρκινγκ – και βγήκε μία βαλίτσα με πολλά χαρτονομίσματα που δόθηκε στον κ. Σαμαρά. Η ίδια η κ. Τουλουπάκη, βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο, έχει αποδείξει ότι αυτό είναι ψέμα», ανέφερε ο κ. Κυρανάκης και κατήγγειλε: «Αυτοί οι μάρτυρες δεν είναι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, αλλά μάρτυρες εκλογικού συμφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το λόγο αυτό, όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα από την Προανακριτική Επιτροπή που ψήφισε να μην εξεταστούν. «Όλα τα υπόλοιπα κόμματα, ακόμα και το ΚΚΕ, ψήφισαν να εξεταστούν με τον ίδιο τρόπο που εξετάστηκαν και από τον κ. Σοφουλάκη» πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.