Κυβερνητικές πηγές για Σπίρτζη: Η λέξη «κλειδί» είναι παραγραφή

Σήκωσε το γάντι το Μέγαρο Μαξίμου μετά από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πρωινές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου για το θέμα των Τεμπών.

Η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει να κάνει κατά βάση με τις αναφορές για «πολιτικές βδέλλες», αλλά και την σημερινή πρωτοβουλία Σπίρτζη.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο Newsbomb.gr: «Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες. Και αυτό λόγω του ότι η αλλαγή της επίμαχης διάταξης έγινε μετά το 2019 επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Εξάλλου και οι «άτυπες πηγές» του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι το Σύνταγμα προβλέπει και «την συγκρότησή επιτροπής παρά την παραγραφή». Κοινώς, η λέξη «κλειδί» είναι παραγραφή στην προκειμένη περίπτωση».

Υπενθυμίζεται ότι στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο Χρήστος Σπίρτζης, επρόκειτο να καταθέσει επιστολή με την οποία ζητά να αρθεί η ασυλία του και με βάση το νόμο περι ευθύνης υπουργού και να εξεταστούν τυχόν αδικήματα κατά τη δική θητεία σε σχέση με την εφαρμογή και υλοποίηση της Σύμβασης 717 της ΕΡΓΟΣΕ.

Νωρίτερα κατά την ενημέρωση των συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια εργαλειοποίησης της υπόθεσης των Τεμπών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.