Κυβερνητικός αξιωματούχος: Η Ν.Δ αποφάσισε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι προφανές ότι η Ν.Δ. επέλεξε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό, τόνισε κυβερνητικός αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφερόμενος στην υπόθεση του Noor 1.

«Δύο ημέρες ρωτάμε. Ποιος είναι ο εντολέας της και τελικά ανέλαβε άλλος να απαντήσει εξ ονόματος της» πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία τόνιζε ότι «είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του».

Κατηγόρησε επίσης της κυβέρνηση ότι «έφτασαν στο έσχατο σημείο αθλιότητας να αφήνουν χυδαίους και αδιανόητους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσουν τις έκνομες συμπεριφορές τους».

«Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της χώρας να παραβιάζει συστηματικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τους νόμους; Πώς είναι δυνατόν να προκαλεί με τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς του και των μηνυμάτων του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών;» ανέφερε η Ν.Δ.

Το Μαξίμου από την πλευρά του απάντησε με τις φράσεις «άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε» και «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».

Παράλληλα, σημείωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει στην «υλοποίηση της εντολής στοχοποίησης» του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα, το Μαξίμου σχολίασε τα εξής: «258 λέξεις ανακοίνωση και ούτε ένα όνομα. Άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε. Όσο, όμως, η Ν.Δ. επιμένει στην υλοποίηση της εντολής πολιτικής στοχοποίησης Καμμένου, μην τολμώντας να φανερώσει τον εντολέα της, τόσο εκτίθεται και απαξιώνεται στα μάτια της εμβρόντητης κοινής γνώμης. Να θυμούνται όμως στη ΝΔ ότι “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.