ΛΑΕ: Απαράδεκτη η πολιτική κάλυψη του κ. Τσίπρα στον Πολάκη

Επίθεση στον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας έκανε η Λαϊκή Ενότητα, επισημαίνοντας πως από τη μια η αναφορά του κ. Πολάκη στον κ. Κυμπουρόπουλου είναι το λιγότερο «αήθεις και κατακριτέα», ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την πολιτική κάλυψη από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι δηλώσεις, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλου είναι το λιγότερο αήθεις και κατακριτέες και δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο υφυπουργός Υγείας καταγράφει στο ενεργητικό του παρόμοια επίθεση –και για λόγους δημιουργίας τεχνητής πόλωσης», ανέφερε.

Εξίσου «κατακριτέα και απαράδεκτη είναι η πολιτική κάλυψη που του παρείχε, επίσης για μία ακόμη φορά, ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, υφαρπάζοντας την ευκαιρία για ένα επιπλέον κίβδηλο και ψεύτικο πεδίο αντιπαράθεσης με τη ΝΔ, στην προσπάθεια πόλωσης εν όψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων και την αποτυχημένη απόπειρα διαφοροποίησής τους, τη στιγμή που τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά αποτελούν τις όψεις του ίδιου πολιτικού νομίσματος, αυτού του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας σε βάρος του λαού και της κοινωνίας», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.