«Λέγαμε “Ο Θεός να φυλάει”»

Ξεκίνησε ως μοντέλο όμως πολύ σύντομα την κέρδισε η παρουσίαση στην τηλεόραση. Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία το 2010 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Αφού ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για τα επόμενα τρία χρόνια, στη συνέχεια δέχτηκε πρόταση από τον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV με σκοπό να ασχοληθεί με την παρουσίαση, την οποία και δέχτηκε. Από τότε ένας νέος κόσμος εμφανίστηκε στην παρουσιάστρια, καθώς της ανοίχτηκαν πόρτες και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

Ανάμεσά τους ήταν και το τηλεοπτικός σταθμός OPEN όπου το 2019 παρουσίαζε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Όλα λάθος».

Ωστόσο φέτος την παρακολουθήσαμε σε κάτι γνώριμο για εκείνη, αφού παρουσίαζε τη μουσική εκπομπή Mega Star.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα παρουσιάσει του χρόνου τη μουσική εκπομπή του Mega.

Σε μία όμως αποκάλυψη για τη Μαντώ Γαστεράτου προχώρησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η εν λόγω παρουσιάστρια βίωνε άσχημες συνθήκες την περίοδο της συνεργασίας της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε υπομονή και λέγαμε “Ο Θεός να φυλάε”. Οσιομαρτύρησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η εκπομπή ήταν το “Όλα λάθος” και πραγματικά ήταν όλα λάθος. Από τον τίτλο ξεκινάς…», είπε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.