Λεωφορείο «εγκλωβίστηκε» σε στροφή λόγω παρκαρισμένου αυτοκίνητου: Το «πήραν» με τα πόδια οι επιβάτες (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παρά τις κάμερες που τοποθετήθηκαν σε κομβικά και άκρως επικίνδυνα σημεία σε όλη την Αττική, αλλά και τον αυστηροποιημένο ΚΟΚ, οι οδηγοί στην χώρα μας φαίνεται πως δεν θέλουν να συμμορφωθούν. Αυτή τη φορά «θύματα» ασυνείδητου οδηγού έπεσαν οι επιβάτες λεωφορείου της γραμμής 830 Αγία Βαρβάρα – Στ. Κορυδαλλός.

Η νέα αναστάτωση έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν οδηγός αυτοκινήτου πάρκαρε σε γωνία με αποτέλεσμα το λεωφορείο να μην μπορεί να στρίψει. Στον απέναντι δρόμο έχουν τοποθετηθεί και κολονάκια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στρίψει με τίποτα το μέσο μεταφοράς.

Αφού ο οδηγός έκανε υπομονή και πάτησε κόρνα μήπως και ο ιδιοκτήτης ακούσει την αναστάτωση και καταλάβει πως ενοχλεί, αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες και να κατεβάσει τους επιβάτες.

 

Στο βίντεο που ανέβασε κάτοικος της περιοχής, φαίνεται το λεωφορείο να έχει «κοκκαλώσει», μη μπορώντας να κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Οι επιβάτες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το λεωφορείο και να το «πάρουν» με τα πόδια.

Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο έγραψε στη λεζάντα πως η οδηγός είχε αφήσει το αυτοκίνητό της εκεί και διασκέδαζε σε ταβέρνα της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.