Λεβέντης: Εθνική μειοδοσία η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Η Βουλή δεν εκφράζει τη βούληση του ελληνικού λαού», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη δεύτερη μέρα της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι καλό σημάδι η Βουλή να αγνοεί τη βούληση του λαού. «Προσπαθείτε με το ζόρι να επιβάλλετε στο λαό τη δική σας άποψη δεν είναι δημοκρατία», σημείωσε.

«Τι πρέπει να κάνει ο λαός για να σώσει τη Μακεδονία», διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έκανε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών πριν τις συναντήσεις με την ηγεσία της γειτονικής χώρας. «Πριν πάει ο κ. Κότζιας και ο κ. Τσίπρας να συναντήσει τον κ. Ζάεφ δεν συνεδρίασε το κοινοβούλιο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις πληροφορίες για άμεση συζήτηση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας: «Γιατί τέτοια τρεμούρα. Ποιος κρύβεται από πίσω;».

Μιλώντας για τη παράδοση -όπως είπε- του ονόματος «Μακεδονία» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πως είναι εθνική μειοδοσία από τον κ. Τσίπρα.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο ο κ. Λεβέντης τόνισε «αν ήθελε να σταματήσει τον συνεταίρο του δεν ήταν ανάγκη να αφήσει το πλοίο να βυθιστεί και στο παρά πέντε να εξέλθει του πλοίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.