Live: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή

Την τριήμερη συνεδρίαση της Βουλής μετά την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κλείνει με την ομιλία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δίνει απαντήσεις για τις παραιτήσεις των υπουργών.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις του υπουργού επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκου λόγω του ραντεβού τους με επιχειρηματία, το οποίο προκάλεσε την ενόχληση του πρωθυπουργού.

Με ανακοίνωσή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο γραφείο του στη βουλή γνωστοποιήθηκε ότι: «Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

«Θα μιλήσω περισσότερο για την αλήθεια γύρω από αυτό το δυστύχημα. Θα είναι λιγότερες οι αναφορές μου στα πολιτικά ζητήματα. Στέκομαι με σεβασμό και με ταπεινότητα απέναντι στον πόνο των ανθρώπων που χάσαμε» είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του.

Δείτε ζωντανά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να απαντήσει σε όλα όσα ακούστηκαν όλο αυτές τις ημέρες στη Βουλή ειδικά για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην τραγωδία των Τεμπών. Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού θα ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.