Live η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή: Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα η κοινοβουλευτική μάχη επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από την αντιπολίτευση.

Η πρόταση δυσπιστίας την οποία κατέθεσαν χθες (26/03/2024) το ΠΑΣΟΚ και συνυπογράφουν ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας και στηρίζει χωρίς να συνυπογράφει το ΚΚΕ έχει ήδη προκαλέσει συγκρούσεις εντός και εκτός Βουλής.

Ήδη τον λόγο έχουν πάρει αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης οι οποίοι έχουν επιτεθεί με σφοδρότητα στον Νίκο Ανδρουλάκη προσάπτοντάς του πρωτοφανή και απροκάλυπτη σύμπραξη με συμφέροντα. Και σήμερα όπως και χθες η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι βουλευτές. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία του βουλευτή Σερρών και πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί εκτενώς στο τι έγινε επί υπουργίας του έως και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη παραιτήθηκε από υπουργός.

Δείτε ζωντανά

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.