«Λογομαχήσαμε και με κουτούλησε με δύναμη στο πρόσωπο»

«Λογομαχήσαμε και ξαφνικά μου επιτέθηκε και με χτύπησε στο πρόσωπο», λέει στο newsit.gr o αντιδήμαρχος Νίκαιας Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης που σήμερα το πρωί δέχτηκε βίαια επίθεση από δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης.

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν γύρω στις 10:30 στο Ειρηνοδικείο της Νίκαιας. Ο αντιδήμαρχος υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης ήρθε σε αντιπαράθεση με δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης για υπόθεση του αφορούσε το δήμο Νίκαιας και εκδικάζονταν εκείνη την ώρα στο δικαστήριο. Οι δύο άνδρες που βρίσκονταν σε διάδρομο του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος λογομάχησαν και τότε όπως ισχυρίζεται το θύμα δημοτικός σύμβουλος του επιτέθηκε.

«Λογομαχήσαμε και τότε μου επιτέθηκε. Μου έριξε μια κουτουλιά στο πρόσωπο και αιμορράγησα. Επειδή έχω πρόβλημα με την καρδιά μου αισθάνθηκα δύσπνοια κι έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ αλλά και την αστυνομία», λέει στο newsit.gr o Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Ο δράστης αμέσως μετά το χτύπημα εξαφανίστηκε, ενώ εγώ με το ασθενοφόρο ήρθα στο Τζάνειο. Μου κάνουν μια σειρά από εξετάσεις και περιμένω τα αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης καταδικάζει την αποτρόπαια ενέργεια του δημοτικού συμβούλου.

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία» αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Νίκαιας και Αγ. Ι . Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και συμπληρώνοντας προσθέτει:

«Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.