Λουκέτο και πρόστιμα στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζονται Γονίδης και Κιάμος

Επταήμερο λουκέτο στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Σταμάτης Γονίδης αντίστοιχα για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόσληψης από τον κοροναϊό.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχύοντων υγειονομικών κανόνων για τον κοροναϊό.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για τους ίδιους λόγους πριν από μια βδομάδα μπήκε λουκέτο και το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, με τους υπεύθυνους της επιχείρησης να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής και το Πρωτοδικείο Αθηνών να αποφασίζει την παύση της αναστολής λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, πάντως, πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε ένα στριπτιζάδικο στη Θεσσαλονίκη, σε ένα κλαμπ στην Κέρκυρα με 1.000 ορθίους, αλλά και σε ένα πάρτι στο Βοτανικό, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα μηχανήματα.

Διαβάστε επίσης: Εννέα συλλήψεις και πρόστιμα 170.600 ευρώ για παραβίαση των μέτρων – Αναστολές λειτουργίας 20 καταστημάτων και ξενοδοχείων

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάϊο ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος είχε προκαλέσει τη διαμαρτυρία πολλών αντιεμβολιαστών θαυμαστών του, καθώς είχε δηλώσει ότι στο μαγαζί όπου εμφανίζεται θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο όσο πελάτες είχαν εμβολιαστεί για τον κοροναϊό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.