Λουκέτο σε beach bar που «ξεχνούσε» να κόβει αποδείξεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ακόμα μία περίπτωση φοροδιαφυγής γνωστού κέντρου στην παραλία εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Πρόκειται για γνωστό beach bar το οποίο βρίσκεται στην Βουλιαγμένη.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέσα στα πρώτα λεπτά της επίσκεψης τους, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρήκαν ότι το beach bar, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν είχε κόψει τέσσερις αποδείξεις συνολικού ύψους 700 €.

Αμέσως, προχώρησαν στην επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων και στο σφράγισμα της επιχείρησης για δύο ημέρες.

Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε επιλέξει να μην κόψει αποδείξεις στα τραπέζια, που είχαν κάνει μεγάλους λογαριασμούς, οδήγησε τους ελεγκτές να ζητήσουν συγκεκριμένα στοιχεία από την φορολογική συμπεριφορά του beach bar, ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις το προηγούμενο διάστημα.

Η έρευνα συνεχίζεται εις βάθος και για προηγούμενες χρήσεις.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.