Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη η Πάολα και στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης μπαίνει λουκέτο λόγω ηχορύπανσης.

Η Πάολα έκανε πρεμιέρα μόλις στις 24 Μαΐου στο κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην Ανδρέα Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη και τώρα, γίνεται γνωστό ότι λόγω ηχορύπανσης το μαγαζί σφραγίστηκε.

Σύμφωνα με το voria.gr το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο, βάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο,οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν. Ενημερώθηκε ο δήμος, ο οποίος με απόφασή του προχωρά στη σφράγιση του μαγαζιού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος. Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, βάσει νόμου θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.