Λύγισε ο Θοδωρής Φέρρης σε συναυλία του (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο λύγισε ο Θοδωρής Φέρρης, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προγραμματισμένη συναυλία του στην Αθήνα, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Όσο Θα Γυρίζει Η Γη», οι οποίες βγήκαν και οι δύο sold out, και ο τραγουδιστής συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου βούρκωσε και προσπαθούσε με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τη στιγμή που τραγουδούσε το «Είπες», σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε θεατής στο TikTok, όλοι τραγουδούσαν δυνατά μαζί του, ακόμη και το κουπλέ, με τον Θοδωρή Φέρρη να τους αφήνει να συνεχίσουν μόνοι τους, επισημαίνοντας: «Δεν είμαι καλά», ενώ κατέβαζε το πουκάμισό του.

Δείτε το βίντεο

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο: «Παιδιά, σας αγαπώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Σας αγαπώ», έλεγε ξανά και ξανά, με τους θεατές να του απαντούν: «Κι εμείς σ’ αγαπάμε».

Στο τέλος, ο Θπδωρής Φέρρης δήλωσε: «Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται παιδιά. Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί μπορεί να πω και κάτι που ίσως να παρεξηγηθεί. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι απόλυτα ευγνώμων γι’ αυτό που ζω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.