Μάνος Δασκαλάκης-Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάποιος “όπλισε” το χέρι του άλλου»!

Με ένα κείμενο-«βόμβα» ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος προαναγγέλλει την αποκωδικοποίηση του μεγάλου μυστικού που φαίνεται να «δένει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών κοριτσιών τους μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.

Μάλιστα, όπως γράφει, οι Αρχές έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο αυτής της αποκωδικοποίησης, έχοντας στοιχειοθετήσει τα πάντα.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην τοπική εφημερίδα και διατύπωσε πολύ προσεκτικά αυτό που ήθελε να πει, η αναφορά στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών έγινε ως εξής: «Έρχεται η ώρα που θα πουν τη θανάσιμη αλήθεια. Κάποιος ‘όπλισε’ το χέρι του άλλου»!

Τέσσερα ερωτήματα για τα ένοχα μυστικά
Ακολούθως, ο δημοσιογράφος θέτει τέσσερα ερωτήματα τα οποία οι ερευνητές της αστυνομίας απαντούν ένα-ένα, φτάνοντας στην αποκάλυψη των ένοχων μυστικών αυτής της ολέθριας –κατά τα φαινόμενα- σχέσης:

– Ποιο μεγάλο μυστικό «δένει» τον Μάνο Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που πιθανώς αφορά στην ταλαιπωρημένη και αδικοχαμένη κόρη τους Τζωρτζίνα;
– Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στον περιβόητο τσακωμό του με τη Ρούλα σε δικηγορικό γραφείο – στα τέλη Φεβρουαρίου- της είπε ότι… «μόνο για το ένα παιδί τους βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο, ότι δεν του έχει κάνει κακό»;
– Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου, έμμεσα τονίζει, ότι δεν θεωρεί τον εν διαστάσει σύζυγό της αθώο του αίματος; (Ποιου αίματος άραγε; Μήπως της Τζωρτζίνας;).
– Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, όταν αναρτήθηκε η είδηση της τραγικής απώλειας της 9χρονης κόρης τους στο pelop.gr ( 21.35′ της 29ης Ιανουαρίου), ζήτησε μόλις μετά από ένα 20λεπτο να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.