Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Η στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα πλησιάζει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου. Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συνάντησε ο ρεπόρτερ Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, ρωτώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες σχετικά με τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο Καλημέρα Ελλάδα», επισημαίνει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Όλες οι εκπομπές που κάνουμε ενημέρωση έχουμε και πιο χαλαρά στοιχεία. Σε μία εκπομπή που διαρκεί καθημερινά 4 ώρες και ένα τέταρτο αλίμονο αν δεν είσαι και λίγο πιο χαλαρός και είσαι σαν ρομπότ. Εγώ αυτόν τον όρο του infotainment που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια δεν τον… αγοράζω. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι εκπομπές», απαντά η Μαρία Αναστασοπούλου για το ύφος της πρωινής εκπομπής στην οποία συμμετέχει.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.