Μαρινάκης: Από το λεφτά υπάρχουν, πήγαμε στα λεφτόδεντρα υπάρχουν του Κασσελάκη

Τον διπλασιασμό των κονδυλίων του προϋπολογισμού για την ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων που υπάγονται στο καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα – Α’ Κύκλος» του Αναπτυξιακού Νόμου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε αντίστοιχη ερώτηση για τυχόν ελληνική συνδρομή σε επιχειρήσεις κατά του Ιράν ο κ. Μαρινάκης απάντησε ότι «η ελληνική θέση διατυπώθηκε και στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και περιλαμβάνει απόλυτη επιφυλακή. «Η Ελλάδα είναι σταθεροποιητική δύναμη και το έχει αποδείξει πολλάκις», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη συνέντευξη του Στ. Κασσελάκη περί μηδενισμού ΦΠΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν δόθηκε απάντηση για το πώς θα γίνει ο μηδενισμός και σχολίασε: «Είτε πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού που ποτέ δε θα γίνουν πραγμαικότητα ή υποκρύπτουν περισσότερους φόρους. Αντί για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε επιβάρυνση και άλλοι 27 φόροι και στην πράξη είδαμε ότι η λογική για λεφτόδεντρα οδηγεί στο χείλος του γκρεμού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.