Μαρινάκης για Τέμπη: «Ο ίδιος ο σταθμάρχης ομολόγησε για το ανθρώπινο λάθος του»

«Κάποιοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να φτιάξει “μονταζιέρα”, ενώ υπάρχει ομολογία», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το δυστύχημα των Τεμπών και τον επίμαχο διάλογο που είδε το «φως» της δημοσιότητας.

«Υπήρξε ομολογία του ιδίου του σταθμάρχη για το ανθρώπινο λάθος του. Αν διέρρευσαν στοιχεία σε μία άλλη ποινική υπόθεση, όπως σε κάθε υπόθεση, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Το διά ταύτα είναι να αμφισβητηθεί ο παράγοντας του ανθρώπινου λάθους.

Οι συνομιλίες μεταφέρθηκαν ακέραια στη Δικαιοσύνη από την Αστυνομία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα (26/03) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 για τα δημοσιεύματα περί «μονταζιέρας» στα ηχητικά ντοκουμέντα των Τεμπών.

«Γίνεται προσπάθεια χειραγώγησης ενός λυμένου θέματος ως προς την ομολογία, ώστε να παρουσιασθεί ως αφήγημα συγκάλυψης και να καλλιεργηθούν θεωρίες συνωμοσίας. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, να ερευνήσει τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους, αντικειμενικά και αμερόληπτα», επεσήμανε ακόμη.

Όλα αυτά, στον απόηχο της πρότασης μομφής του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, κατά της κυβέρνησης, η οποία αναμένεται να κατατεθεί σήμερα το μεσημέρι (26/03, 15:00) στη Βουλή.

Αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Καναδά, είναι σαφές ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αρχίσουν αμέσως οι συζητήσεις, χωρίς να γίνει χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο κανονισμός της Βουλής για έναρξη των συνομιλιών έπειτα από διήμερη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.