Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε την πρόταση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά να συμφωνήσει η ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Επανέλαβε πως η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα εργαλειοποίησης σε ένα τραγικό δυστύχημα για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππα για προσυνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ για την πρόταση δυσπιστίας, απάντησε: «Με την ευχή μας». Ωστόσο, έσπευσε να επισημάνει πως πολλές φορές η συστράτευση δυνάμεων δεν σημαίνει αύξηση της δυναμικής. «Όταν σε επίπεδο προτάσεων προσθέτεις το μηδέν στο μηδέν, τότε το άθροισμα παραμένει στο μηδέν» σημείωσε δηκτικά.

Στο προσκήνιο παριστάνουν τους θλιμμένους, και στο παρασκήνιο φαίνεται ο αληθινός τους εαυτούς, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, παιχνίδια εξουσίας, καυτηρίασε τη στάση της αντιπολίτευσης.

Στηλιτεύοντας τη στάση Παππά, είπε πως από τον κ. Παππά 13-0, σήμερα έχουμε τον κ. Παππά 2.0 και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος να λέει τόσο διαφορετικές ιστορίες, μήπως γιατί πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη;

Ερωτηθείς για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, είπε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Διαβεβαίωσε ό,τι πρέπει να διερευνηθεί, διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Παρακολουθήστε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών Τύπου του εξωτερικού από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.