Μαθητές Λυκείου βρήκαν πορτοφόλι με 4.500 ευρώ -Το παρέδωσαν στις Αρχές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε μια πράξη που φανερώνει πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα παιδείας προχώρησαν δύο μαθητές Λυκείου στο Καρπενήσι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη και τον Θανάση, δύο παιδιά 16 ετών που βρήκαν ένα πορτοφόλι στο δρόμο το οποίο περιείχε μέσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evrytanikanea.gr, στο πορτοφόλι βρίσκονταν 4.500 ευρώ.

Ειδοποίησαν την αστυνομία
Ο καθένας στη θέση τους θα μπορούσε να είχε σκεφτεί διαφορετικά. Οχι όμως αυτά τα δύο νεαρά παιδιά που άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 16χρονου Δημήτρη συνοδεία του γιου του πήγε στο Α.Τ της περιοχής και παρέδωσε το πορτοφόλι προκειμένου να βρεθεί ο κάτοχός του.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο επιχειρηματίας από το Καρπενήσι ανακουφισμένος από την εξέλιξη ευχαρίστησε τα παιδιά για την πράξη τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.