Μαθητής Λυκείου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, λόγω bullying

Ωρες αγωνίας ζουν οι γονείς μαθητή στην Πάτρα, αφού ο 16χρονος γιος του αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του λόγω bullying που δεχόταν από συμμαθητές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lepanto.gr, οι γονείς του 16χρονου κατήγγειλαν στον Εισαγγελέα Πάτρας τον ξυλοδαρμό του γιου τους από συμμαθητή του, αλλά και την διαδικτυακή διαπόμπευση του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, υποβάλλοντας και σχετική μήνυση.

Σύμφωνα με τα όλα όσα κατήγγειλαν οι γονείς, ο 16χρονος μαθητής της πρώτης Λυκείου αποπειράθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/9 να τερματίσει την ζωή του, μη αντέχοντας να αντικρίσει σήμερα το πρωί τους συμμαθητές του.

Το γάβγισμα του σκύλου έσωσε τον 16χρονο μαθητή
«Είδα ότι απομονώθηκε, είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου 3 ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χθες το βράδυ κατά τις 23:00 η ώρα μου λέει: Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά. Στη συνέχεια μου λέει: Ελα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις», είπε η μητέρα του 16χρονου.

Το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας κινητοποίησε τον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος έτρεξε στην ταράτσα και βρήκε το παιδί στην άκρη αυτής, να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

«Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο instagram», είπε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.