Μαξίμου: «Μπάζει νερά» η στρατηγική της Ν.Δ. στο Σκοπιανό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Βολές κατά της Ν.Δ. για τη στάση της στο Σκοπιανό εξαπέλυσε το Μαξίμου, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζοζέφ Ντολ, ο οποίος έκανε λόγο για «παράθυρο ευκαιρίας» για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης δέσμευσε το κόμμα του σε μία ανεύθυνη και καιροσκοπική “μη στάση” σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, προκειμένου να “χαϊδέψει” την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι «δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και αυτή η στρατηγική ήδη ‘μπάζει νερά’».

«Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χαρακτήρισε σήμερα ως “παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυση του ζητήματος” τις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον αν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.