«Μάζευα τάβλες κρεβατιών από τα σκουπίδια γι’ αυτό κόλλησα κοριούς»

Στη συνήθεια που είχε να συλλέγει διάφορα αντικείμενα στο σπίτι του, μεταξύ άλλων και από τα σκουπίδια αναφέρθηκε ο Θάνος Λέκκας.

Ο ηθοποιός περιέγραψε και τις επιπτώσεις που είχε μερικές φορές, το να μαζεύει πράγματα από τα σκουπίδια, όπως το ότι είχε γεμίσει κοριούς. «Ήταν τραγικό. Έπαιρνα τάβλες κρεβατιών από τα σκουπίδια, τις έκανα βιβλιοθήκη και γενικά κατασκευές. Δεν το χειρίστηκα σωστά, δεν το περίμενα» είπε.

Για το πώς αντιμετώπισε το παραπάνω πρόβλημα, ο ηθοποιός είπε ότι ακολούθησε τη διαδικασία της εκνέφωσης, βάζοντας τα πράγματα στην ταράτσα.

«Έκανα εκνέφωση. Έβαλαν μια βόμβα με καπνό, η οποία πήγε παντού και έκατσε. Έκλεισα όλα τα ρούχα σε σακούλες και τα πήγα επάνω στην ταράτσα να τα κάψει ο ήλιος για να καεί ό,τι αβγό υπήρχε μέσα. Οι κοριοί ήταν κυρίως στο κρεβάτι, στις ραφές. Αλλά αυτά πηγαίνουν παντού κι επομένως έπρεπε να γίνει σε όλο το σπίτι απολύμανση» πρόσθεσε ο Θάνος Λέκκας.

Για το ίδιο θέμα, ο Θάνος Λέκκας είχε μιλήσει και τον περασμένο Δεκέμβριο στο MEGA. Όπως είχε δηλώσει: «Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς! Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα» ενώ στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι «έχει φάει από τα σκουπίδια».Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.