«Με πήραν τηλέφωνο και…» – Ο Στηβ Μιλάτος αποκαλύπτει για την κατηγορία βιασμού

Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο Στηβ Μιλάτος.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother θα εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, μετά την καταγγελία Αγγλίδας, την οποία γνώρισε τον Μάιο στη Λίνδο.

Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δήλωσε πεπεισμένος πως στο δικαστήριο θα δικαιωθεί, ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που του τηλεφώνησαν από το αστυνομικό τμήμα για να τον ενημερώσουν πως την κατηγορία.

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω… Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω, γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δε μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αλλά, με το που τελειώσει όλο αυτό, θέλω να βγω να μιλήσω και να πω αρκετά πράγματα».

«Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό μαρτύριο. Απλά μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα και μου είπαν, “σας παρακαλούμε να έρθετε από εδώ, έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό”», κατέληξε.

Οι δηλώσεις του



Τι ανέφερε στην κατάθεσή της η 21χρονη Αγγλίδα
Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα, είχε έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου να γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διέμεναν όλες μαζί στους Πεύκους. Όπως ανέφερε, την Δευτέρα 23/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες αποφάσισαν από κοινού να επισκεφθούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν, όπως είπε, έξω από το μπαρ, όπου εργαζόταν ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους, ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τις κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε γνωστό μπαρ. Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20 ώρα. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Άρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε, όπως είπε, «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία. Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο 30χρονος φέρεται να την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε.

Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε καταγγελία για βιασμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.