Με Ρουμπάτη και Κοντολέοντα συνεχίζεται η εξεταστική

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με την εξέταση του Ιωάννη Ρουμπάτη, διοικητή της ΕΥΠ την περίοδο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και του Παναγιώτη Κοντολέοντα συνεχίζεται η συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση των υποκλοπών.

Η συνεδρίαση της εξεταστικής έχει προγραμματιστεί για τις 10 πμ. Ο κ. Ρουμπάτης αναμένεται να κληθεί να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για τις φερόμενες παρακολουθήσεις επί των ημερών του, που αφορούσαν τα στελέχη της τότε κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά και Στέργιο Πιτσιόρλα.

Για την υπόθεση Ανδρουλάκη θα μιλήσει ο Κοντολέων
Ο Παναγιώτης Κοντολέων ο οποίος κατά την τοποθέτησή του πριν από περίπου 10 ημέρες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε επικαλεστεί το απόρρητο αποφεύγοντας να δώσει απαντήσεις για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Να σημειωθεί πως χθες κατέθεσε στην εξεταστική ο κ. Θεόδωρος Δραβίλλας διοικητής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας την περίοδο 2012 – 2015.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.