Με σκλήρυνση κατά πλάκας η 42χρονη που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της – «Δεν άντεχα να τη βλέπω έτσι»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 69χρονος πατέρας στην Θεσσαλονίκη σκότωσε την 42χρονη κόρη του.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η άτυχη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, και στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της από τον πατέρα της.

Την 42χρονη βρήκε νεκρή ο αδερφός της, και ειδοποίησε τις Αρχές. Επίσης αναζήτησε τον πατέρα τους στο σπίτι του στην Τούμπα, για να τον ενημερώσει για το θάνατο της αδερφής του. Εκεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ήδη πάντως ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας διαπίστωσε ασφυκτικό θάνατο.

Οι γείτονες της κοπέλας κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και γλυκό άνθρωπο ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.