«Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου…»

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τα social media ως ναρκωτικά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον απείχε από τις συνεντεύξεις.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε πως σκεφτόταν να εγκαταλείψει το επάγγελμα του ηθοποιού εάν δεν μπορούσε να ζήσει από αυτό μέχρι τα 30 του χρόνια. Τότε ήταν που ήρθε στη ζωή του η θρυλική σειρά «Εγκλήματα».

Ο ίδιος περιέγραψε πως προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά: «Όταν έπαιζα στην παράσταση «Μόλις Χώρισα» είχαν έρθει η Καβογιάννη, η Κωνσταντίνου και ο Παπαπέτρου να με δούνε και έτσι με τσίμπησαν. Όταν είχε ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά θυμάμαι που έλεγα στον εαυτό μου “πω πω, πόσο θα ήθελα να παίξω σε μία τέτοια σειρά!”».

Ακόμη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στις διαφημίσεις. Όπως είπε, του δίνεται η ευκαιρία να νιώσει πως μοιάζει να δουλεύεις στο Χόλιγουντ, πέρα από το κομμάτι του βιοπορισμού.

«Πέρα από το βιοπορισμό, μέσα από τη διαφήμιση μου δίνεται η ευκαιρία να νιώσω για μία-δύο μέρες πως μπορεί να είναι να δουλεύεις στο Χόλιγουντ. Στη διαφήμιση νιώθεις ότι όλα γίνονται με ένα μαγικό και εξαίσιο τρόπο απ’ ό,τι μπορεί να γίνει σε μία σειρά που τρέχουν για να βγάλουν χίλια επεισόδια».

«Ο σημαντικός παράγοντας για τη συνύπαρξη δύο συντρόφων είναι να έχουν περάσει τα χρόνια χωρίς να το καταλαβαίνεις και να υπάρχει ακόμη χιούμορ. Να γελάει ο ένας με τον άλλον, να υπάρχει εκτίμηση και θαυμασμός που ο χρόνος δεν τα έχει φθείρει καθόλου».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, οι απώλειες που βίωσε στη ζωή του τον στιγμάτισαν και ήταν πολύ δύσκολο να τις διαχειριστεί.

«Αυτό που με ζόρισε στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς απώλειες συνομήλικων φίλων σου. Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου, ήταν ένας λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια. Έζησα και την παρ’ ολίγον απώλεια της μητέρας μου από τον κορωνοϊό, η οποία ήταν διασωληνωμένη για 17 μέρες. Όλοι ξέρουμε που θα καταλήξουμε και πρέπει ο καθένας μας να φροντίζει το ταξίδι να είναι όμορφο και με ωραίους συνεπιβάτες», είπε.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.