Μεγάλη αναζωπύρωση στις Αφίδνες

Δραματικές ώρες ζει η Αττική, καθώς η πυρκαγιά που αναζωπυρώθηκε χθες το μεσημέρι μαίνεται ανεξέλεγκτα και είναι πλέον μέσα στις Αφίδνες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας πέρασε την εθνική οδό προς Καπανδρίτι, στο ύψος των διοδίων, ενώ από την άλλη πλευρά έφτασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Λίγο μετά τις εννιά το πρωί υπήρξε αναζωπύρωση στις Αφίδνες, με τις φλόγες να δυναμώνουν και πάλι και τους άνδρες της πυροσβεστικής να δίνουν μεγάλη μάχη για να περιορίσουν το νέο αυτό μέτωπο.

Νωρίτερα, στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής Βασίλης Κόκκαλης, ενημερώνοντας ότι τα κύρια μέτωπα στην Αττική εντοπίζονται στις Αφίδνες, την Ιπποκράτειο Πολιτεία και τα Βασιλικά.

Αυτήν την ώρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις Αφίδνες, όπου καίγονται στον παράδρομο τις εθνικής οδού εγκαταστάσεις, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για καμένα σπίτια. Επίσης, στην περιοχή σημειώνονται εκρήξεις, καθώς οι φλόγες έχουν φτάσει σε μάντρα αυτοκινήτων. Δίνεται τιτάνια μάχη για να σταματήσει η επέλαση της πυρκαγιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.