«Μετά το νοσοκομείο…» – Το αιχμηρό σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Μικρούτσικο

Ο Λάκης Λαζόπουλος πραγματοποιεί δική του εκπομπή μέσα από το Youtube και τα όσα λέει προκαλούν πολλές φορές έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα, στο τελευταίο podcast ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη, σε όσα κρύβονται πίσω από αυτή και τα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα και άμεσα. Μάλιστα, δεν άφησε απέξω και τον τρόπου που το θέμα καλύφθηκε από τους δημοσιογράφους όλο αυτό το διάστημα. Η δήλωση του παρουσιαστή για τον Μικρούτσικο
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή του «Έξω από το στόμα του Λάκη» έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, ο οποίος είχε μιλήσει για θυσία των ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και είχε χαρακτηρίσει την τραγωδία ως… μια ευκαιρία για να φτιαχτεί το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε.[…]Aυτός δεν είναι που είπε ‘επιτέλους θα φτιάξουμε και δρόμους;’, και κάθομαι εδώ και δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ».

O Λάκης Λαζόπουλο σχολίασε πως μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε και η γλώσσα του ελευθερώθηκε, γελώντας κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του παρουσιαστή στην εκπομπή του Alpha.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.