Μεθυσμένος στην Κάρπαθο έκλεψε αυτοκίνητο, το τράκαρε και το… επέστρεψε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια ασυνήθιστη υπόθεση κατάφεραν να εξιχνιάσουν μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί στην Κάρπαθο, οι οποίοι συνέλαβαν έναν 24χρονο που έκλεψε ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αλλά τράκαρε με αυτό. Είχε, όμως, την… ευαισθησία να το επιστρέψει εκεί που το βρήκε!

Όπως έγινε γνωστό, ο μεθυσμένος νεαρός θέλησε να κάνει βόλτα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στη μίζα του οποίου ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει τα κλειδιά. Όμως, λόγω της κατάστασής του, έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε σε σταθερό σημείο κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ο 24χρονος δεν τραυματίστηκε, αλλά οδήγησε το αυτοκίνητο στη θέση όπου ήταν σταθμευμένο και έπειτα έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όταν ο ιδιοκτήτης του το βρήκε τρακαρισμένο, ενημέρωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στα ίχνη του νεαρού, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.