«Μία παρεξήγηση κατέληξε σε τραγωδία»

Έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του νεαρού άνδρα, ηλικίας 23 ετών, μετά την αιματηρή συμπλοκή που «ξέσπασε» έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Αμαρουσίου τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04), όπως σημείωσε ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Κώστας Τσουμάνης.




Παράλληλα, εστίασε στην αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας και στην μικρή ηλικία των δραστών, μιλώντας στην ΕΡΤ. Όπως είπε, «από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, η αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του», ενώ, στο νοσοκομείο φυλάσσεται τραυματισμένος και ένας φίλος του δράστη.

«Θα παρθούν οι σχετικές καταθέσεις για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, εκτός από τις κάμερες. Πρόκειται για ένα γεγονός, όπως είπατε, σε ένα πολυσύχναστο σημείο», προσέθεσε ο κ. Τσουμάνης, σχολιάζοντας ότι η αιματηρή συμπλοκή άρχισε από ασήμαντη αφορμή.

Αναφερόμενος στον νεαρό που «έσβησε» από μαχαιριά στον λαιμό και –όπως αποδεικνύεται– είχε προσπαθήσει να πυροβολήσει τον δράστη, ανέφερε ότι «είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, όχι για τόσο σοβαρά αδικήματα».

«Πρέπει να δούμε το όπλο που βρέθηκε αν ήταν του θύματος, αν ήταν παράνομο, αν το έφερε νόμιμα», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.