Μια σαρανταποδαρούσα τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε 71 ετών αγρότης, ο οποίος ενώ δούλευε στα χωράφια του στο Παλαιοχώρι Τυμφρηστού, στο Δήμο Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, ένιωσε ένα τσίμπημα.

Είδε μια σαρανταποδαρούσα να περνάει χωρίς όμως να δώσει σημασία. Στο σημείο όπου είχε αισθανθεί το τσίμπημα άρχισε να νιώθει φαγούρα και μέσα σε ένα 24ωρο το δεξί του πόδι είχε πρηστεί από τον αστράγαλο μέχρι πάνω!

Με υψηλό πυρετό, πήγε στο Νοσοκομείο Λαμίας.Η διάγνωση τελικά ήταν μικροβιακή φλεγμονή από κάποιο τσίμπημα και με την κατάλληλη αγωγή από τους θεράποντες ιατρούς, μετά από μία εβδομάδα παραμονής στη Χειρουργική Κλινική, κατάφερε να βγει απολύτως καλά από την πρωτόγνωρη περιπέτειά του.

Με αφορμή την περιπέτεια του πατέρα της και την επιτυχή αντιμετώπιση της μόλυνσης από το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας, η κόρη του ανθρώπου, έστειλε στο LamiaReport επιστολή, για να πει το δικό της ευχαριστώ.

“Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε ο πατέρας μου να εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα υψηλού πυρετού. Εφόσον έγιναν όλες οι τυπικές διαδικασίες… τεστ covid19 και τα λοιπά… κρίθηκε άμεση η εισαγωγή του στο χειρουργικό τμήμα. Η παραμονή του διήρκεσε μία εβδομάδα.

Αισθάνομαι λοιπόν βαθύτατα την ανάγκη να μοιραστώ με όλους τους συμπολίτες μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά συγκίνηση της οικογένειας μου ως προς το αμέριστο ενδιαφέρον όλου του προσωπικού του Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ…”

“Στις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές που διάγουμε θεωρώ ότι το βασικότερο είναι η ανθρώπινη προσέγγιση… το χαμόγελο… ο καλός λόγος και η υπομονή” συμπληρώνει.

Πηγή: lamiareport

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.