«Μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω»

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και την αυτοκτονία του 29χρονου δράστη στη Γλυφάδα.

Γειτόνισσα στην πολυκατοικία στη Γλυφάδα, όπου διαδραματίστηκε όλο το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με την κατάληξη την αυτοχειρία του 29χρονου, μιλά στο newsit.gr και περιγράφει λεπτό λεπτό όλα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (12.04.24).

Η γειτόνισσα είδε την 21χρονη σύντροφο και θύμα του άγριου ξυλοδαρμού από τον 29χρονο να είναι πεσμένη σε μία γλάστρα δίπλα στην πόρτα του διαμερίσματός της, έχοντας δεχτεί τα βαριά χτυπήματα του δράστη.

«Την πήρα μέσα, γιατί αν δεν την έπαιρνα, δεν ξέρω ποιά θα ήταν η κατάληξη. Την κράτησα μισή ώρα. Εγώ άκουσα τις φωνές από μέσα, την είχε ρίξει στη γλάστρα και τη χτυπούσε και προσπαθούσε να τη σύρει να την πάρει μέσα κι εκείνη του φώναζε ”εγώ δεν έρχομα锨», τονίζει στο newsit.gr η γειτόνισσα του 29χρονου που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου κατέφτασε η αστυνομία για να τον συλλάβει για τον ξυλοδαρμό της 21χρονης συντρόφου του.

«Άκουσα τις φωνές και βγήκα έξω, προσπάθησα να του μιλήσω ήρεμα, γιατί εμένα δεν μου έφερνε αντιρρήσεις. Του είπα ”είναι μεσημέρι, μην φωνάζεις, σε λίγη ώρα θα ηρεμήσετε”», συμπληρώνει.

Τότε, σύμφωνα με τη γειτόνισσα, ο 29χρονος φάνηκε να δεκτικός σε όσα του είπε η γυναίκα, ωστόσο απευθυνόμενος στη σύντροφό του, της είπε: «Πρόσεξε καλά, μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω με το όπλο. Πρέπει να είχε προηγηθεί στην είσοδο ο ξυλοδαρμός. Είχε μελανιές η κοπέλα, ήταν πολύ τρομοκρατημένη».

Πριν από το παραπάνω περιστατικό, σύμφωνα με τη γειτόνισσα του ζευγαριού, είχε προηγηθεί ο ξυλοδαρμός της 21χρονης στην είσοδο.

Σύμφωνα με τη γειτόνισσα, η νεαρή κοπέλα κατέβηκε κάτω για να φύγει. Ο δράστης κι αυτόχειρας την ακολούθησε για να την μπλοκάρει και τότε άρχισε να την χτυπά κι εκεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της γειτόνισσας, κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσαν δυνάμεις στο σημείο του περιστατικού.

Στο σημείο κλήθηκε διαπραγματευτής αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα, καθώς ο 29χρονος πήρε ένα πιστόλι Glock των 9 χιλιοστών, το οποίο είχε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε. Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον 29χρονο νεκρό.

Όπως ανέφερε η γειτόνισσα του 29χρονου, η 21χρονη ήξερε ότι ο δράστης είχε όπλο. Σύμφωνα με την ίδια, το ζευγάρι δεν έμενε μαζί του, το διαμέρισμα στη Γλυφάδα ήταν δύο μήνες άδειο, εκείνος πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα σταδιακά.

Το σκοτεινό προφίλ του 29χρονου
Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω το προφίλ του 29χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε την οδηγό του άλλου οχήματος μόλις μία ημέρα πριν το περιστατικό βίας σε βάρος της 21χρονης συντρόφου του, που οδήγησε και στην αυτοκτονία του χθες, Παρασκευή (12.04.24).

Η 21χρονη που βρίσκεται σε κατάσταση μεγάλου σοκ, τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, την είχε κακοποιήσει σωματικά τον προηγούμενο μήνα.

Φίλες του 29χρονου μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψαν το σκοτεινό προφίλ του αυτόχειρα: «Ξέφυγε η κατάσταση από όταν έφυγε από την ζωή η μητέρα του από καρκίνο πριν σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν πολύ δεμένοι. Στο σπίτι αυτό έμενε με την μητέρα του όταν ζούσε».

«Μετά από τον θάνατο της μητέρας του άρχισαν όλα τα άσχημα. Έμπλεξε με τα ναρκωτικά, μπήκε φυλακή. Άκουσα ότι το τελευταίο καιρό είχε μπλέξει ακόμη περισσότερο. Είχε ακουστεί ότι την χτυπούσε», είπε φίλη του 29χρονου στο newsit.gr.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι ενεπλάκη σε τροχαίο», συμπλήρωσε η ίδια.

«Κι άλλη φορά έτρεχε, χτύπησε κάποιον και τον παράτησε και από εκεί τον βρήκαν για τα ναρκωτικά και έτσι μπήκε φυλακή. Ξέρω ότι ήταν με αναστολή, έδινε το “παρών” στο αστυνομικό τμήμα».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.