Mηνύματα στήριξης στον Δημήτρη Σταρόβα -«Θα τα ξεπεράσεις όλα»

Συγκίνηση προκάλεσε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Δημήτρης Σταρόβας ένα μήνα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και χιλιάδες άτομα «έτρεξαν» να του δείξουν πως είναι δίπλα του αφήνοντας σχόλια στήριξης.

Ο γνωστός μουσικός πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, αφού στις 15 Μαΐου υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Μετά την βελτίωση της κατάστασής του, ο Δημήτρης Σταρόβας έφυγε από το νοσοκομείο και εκ τότε προσπαθεί να ανακτήσει πλήρως την ομιλία του. Σε βίντεο που ανέβασε την Κυριακή (16.06.2024) ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι είναι καλύτερα και ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που του δείχνει στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Άνθρωποι από τον χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης αλλά και της μουσικής σκηνής έσπευσαν τα αφήσουν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα, στην προσπάθειά τους να του δώσουν δύναμη να συνεχίσει τον «αγώνα» του για να επανέλθει πλήρως στην κατάσταση που βρισκόταν πριν το εγκεφαλικό.

Μίλτος Πασχαλίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δούκισσα Νομικού, Κώστας Μακεδόνας, Μιμή Ντενίση και Θοδωρής Αθερίδης είναι κάποιοι από εκείνους που με τον τρόπου τους είναι δίπλα στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Και οι θαυμαστές του Δημήτρη Σταρόβα, έστειλαν στον ίδιο μηνύματα και άφησαν επίσης σχόλια αγάπης και θαυμασμού για τον αγαπημένο τους μουσικό.

 

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας στο βίντεο.

«Κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτήν την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα. Σας φιλώ. Ευχαριστώ», είπε καταλήγοντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.