Μητέρα διεκδικεί τα παιδιά της από τον αντιεμβολιαστή πατέρα τους

Η μητέρα που κατέθεσε την πρώτη αγωγή στον ανεμβολίαστο πρώην σύζυγο της εξηγεί γιατί έφθασε στο σημείο να τον κυνηγήσει δικαστικά και να ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους.

«Ζούνε τα παιδιά με ανεμβολίαστους ανθρώπους. Τώρα με τον κοροναϊό υπάρχει τεράστιο θέμα, διότι το ιικό φορτίο το οποίο θα πάρουν τα παιδιά από τον ανεμβολίαστο είναι πολύ μεγαλύτερο από τον εμβολιασμένο. Θεωρώ ότι το περιβάλλον το οποίο πηγαίνουν τα παιδιά μου δεν είναι ασφαλές για αυτά» λέει η γυναίκα στο Star.

Αυτός είναι ο λόγος που η μητέρα των δίδυμων παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών αποφάσισε να καταθέσει την αγωγή στο Μονομελες Πρωτοδικείο Θεσσαλονικης τον περασμένο Νοέμβριο.

Γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγος της ήταν κατά των εμβολίων. Λόγω των παιδιών τους όμως πίστευε ότι θα εμβολιαστεί για τον κοροναϊό. Πριν καταθέσει την αγωγή, προσπάθησε όπως μας αποκαλύπτει να συζητήσει μαζί του για την ασφάλεια των παιδιών τους και τον εμβολιασμό του.

Η απάντηση εξέπληξε και την ίδια: «Ήταν ανένδοτος. Eμένα μου έλεγε φοράω τη μάσκα μόνο και μόνο για να μην φάω το πρόστιμο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι μόνο συμφέροντα από πίσω. Πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι. Θεωρούν ότι δε θα τους αγγίξει τίποτα. Η μόνιμη απάντηση είναι ότι “εμείς ποτέ δεν αρρωσταίνουμε” και πραγματικά είναι μία υβριστική θεωρώ στάση απέναντι στη ζωή» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.