Μητσοτάκης: Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις

«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση» είπε στην αρχή της αποψινής ομιλίας του στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαστε με όλους τους Έλληνες. Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή» υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε, «αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν. Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης» τόνισε.

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, «σ’ αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον». «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική, αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής. Θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η Ν.Δ. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές… Δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.