Μητσοτάκης: Αυτοί που δεν θέλουν την αξιολόγηση είναι αυτοί που λουφάρουν

Με μία ανοικτή συγκέντρωση στο Μενίδι, με αφορμή των εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να γιορτάσει την 43η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.

«Είμαστε ένα κόμμα των πολλών, μία γνήσια λαϊκή παράταξη, αντίθετα με εκείνους που θέλουν να διχάσουν, εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας και λέμε σε όλους τους Έλληνες ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί μπορούμε καλύτερα. 43 χρόνια μετά, η φλόγα της ΝΔ παραμένει δυνατή. Μας φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Μας θυμίζει ότι το χρέος μας απέναντι στην ιστορία δεν έχει τελειώσει» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Έκανε αναδρομή στα 43 χρόνια με αναφορές σε όλους τους προηγούμενους αρχηγούς από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον ρόλο του στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους, κομματικά μέλη και στελέχη αλλά και τους βουλευτές και πολιτευτές της Β΄ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «η ΝΔ είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους όσοι θέλουν να συνδράμουν σε μία σκληρή εποχή απαξίωσης της πολιτικής και σε όσους θέλουν να συμβάλλουν σε ένα νέο ξεκίνημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.