«Μου έκοψαν τα φρένα όταν επέστρεψα από τη δουλειά»

Στιγμές τρόμου βίωσε πριν από λίγες ημέρες μία 38χρονη μητέρα από τη Δράμα καθώς κατάλαβε ότι κάποιος της έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια μιλώντας στο Mega από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός καθώς κατάλαβε την δολιοφθορά στα φρένα, την ώρα που το όχημα στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά της, ήταν εν κινήσει και δεν είχε προλάβει ακόμα να αναπτύξει ταχύτητα.

Η 38χρονη μητέρα έμαθε αυτό που συνέβη στο όχημά της, από τον υπεύθυνο του συνεργείου που πήγε το όχημά της. Στη συνέχεια , η 38χρονη έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και πλέον περιμένει να μάθει ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το επικίνδυνο χτύπημα, που η ίδια χαρακτηρίζει ανεξήγητο.

«Με πήρε τηλέφωνο ο μάστορας και μου είπε ότι είναι κομμένο το σωληνάκι των φρένων σου, πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση», ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Όπως υποστήριξε η 38χρονη, δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, ενώ γείτονες και φίλους να την σκιαγραφούν ως έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, πλήρως αφοσιωμένη στα παιδιά κι στην οικογένειά της.



«Μου έκοψαν τα φρένα όταν επέστρεψα από τη δουλειά»
Τα πάντα εκτυλίχθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Η 38χρονη πήγε το πρωί κανονικά στη δουλειά χωρίς το αυτοκίνητο να έχει το παραμικρό. Επέστρεψε σπίτι το μεσημέρι και δυο με τρεις ώρες αργότερα, βγήκε με τα παιδιά της, για δουλειές. Τότε όπως λέει ήταν αδύνατον να φρενάρει.

Όλα δείχνουν πως μέσα σε εκείνο το τρίωρο μέρα – μεσημέρι, κάποιος ή κάποιοι που ήξεραν να το κάνουν, της έκοψαν τα φρένα.

«Πιστεύω ότι σε συνεργασία με τις Αρχές θα φθάσουμε στην εξιχνίαση στην απόπειρα ανθρωποκτονίας», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Στο πλευρό της όλες αυτές τις μέρες ο σύζυγός της, που και εκείνος περιμένει να δει την κατάληξη της αστυνομικής έρευνας.

«Δεν μπορούμε να το αφήσουμε είναι σοβαρό, μπορεί να κινδυνεύει κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της.

Οι έρευνες στη Δράμα συνεχίζονται με τη γυναίκα να παραμένει ανάστατη από αυτό που έζησε και λίγο έλειψε να απειλήσει τόσο τη δική της ζωή, όσο και των παιδιών της.

Η 38χρονη μιλώντας στο Live News τόνισε ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από τον δράστη να κόψει τα φρένα του αμαξιού της, καθώς πρόκειται για ένα σωληνάκι που είναι μεταλλικό και είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Δείτε το βίντεο του Mega:



Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.