«Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα»

Νέα δολοφονία συζύγου συγκλονίζει το πανελλήνιο και αυτή τη φορά στο χωρίο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, στις 10:30 όταν ένας άνδρας ηλικίας 60 ετών ύστερα από έντονο καυγά με τη σύζυγό του, ηλικίας 55 ετών, τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, τις αρχές ειδοποίησε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού. Κάλεσε το 100 και ανέφερε ότι «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου». Ταυτόχρονα ο δράστης πήγε να παραδοθεί στην αστυνομία μόνος του λέγοντας στις αρχές «Σκότωσα τη γυναίκα μου» και υποδεικνύοντας που άφησε το μαχαίρι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μπρούμητα πεσμένη στην κουζίνα του σπιτιού της με μαχαιριές στον λαιμό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Αυτή την ώρα, στο αστυνομικό τμήμα οι Αρχές σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία εις βάρος του 60χρονου δολοφόνου. Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα». Νωρίτερα κλιμάκιο απέκλεισε το σημείο που έγινε η δολοφονία και ο ιατροδικαστής εξέτασε τη σορό της 56χρονης γυναίκας πριν τη μεταφέρουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία και ότι η 55χρονη ζήτησε από τον άνδρα της να χωρίσουν και εκείνος πήρε ένα μαχαίρι και τη δολοφόνησε.

Στη γειτονιά έκαναν λόγο για καλές σχέσεις του ζευγαριού ενώ πριν λίγο διάστημα είχαν παντρέψει τον έναν τους γιο. Συνολικά είχαν αποκτήσει 4 παιδιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.