Μπαλάσκας : Είναι δύσκολο να επιληφθεί η Αστυνομία για τα κορωνοπάρτι

Ο πολύμηνος εγκλεισμός έχει οδηγήσει τους πολίτες να αναζητούν διεξόδους σε πάρκα και πλατείες, όπου στήνονται αυτοσχέδια πάρτι. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να παρέμβει η αστυνομία για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις καθώς όπως είπε προέχει να υπάρξει κοινωνική συνείδηση και να αποτρέπεται ο συνωστισμός.

Από την πλευρά του ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε στο MEGA ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιληφθεί η αστυνομία της κατάστασης, καθώς υπάρχουν πολλές πλατείες στη χώρα στις οποίες συγκεντρώνεται «ετερόκλητο πλήθος». Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα στις πλατείες μαζεύονται και οικογένειες και νεολαίοι αλλά και «μπαχαλάκηδες» και αν η αστυνομία παρέμβει μπορεί η κατάσταση να εκτραπεί.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, αν η Ελληνική Αστυνομία ήθελε να περιφρουρήσει τις πλατείες όπως έγινε με την πλατεία Βαρνάβα, θα μπορούσεμ υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι με αυτές τις συνθήκες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά συνωστισμός αλλά και πάρτι γίνονται αυτήν τη στιγμή σε όλην την Ελλάδα και η αστυνομία δεν θα μπορούσε να τα ελέγξει όλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.