Μπήκε σε σπίτι κι άρπαξε… απλωμένα ρούχα! (βίντεο)

Απίστευτη κλοπή στην Αργυρούπολη, με τον κλέφτη να αρπάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα ρούχα ενός ζευγαριού που ήταν απλωμένα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Την δράση του κλέφτη, ο οποίος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, κατέγραψε κάμερα.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που πραγματοποιήθηκε η κλοπή μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Mega, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε φτάσει δηλαδή σε άλλο σημείο, να φοβόμαστε να απλώσουμε τα ρούχα μας».

Η κλοπή των ρούχων μέσα στη νύχτα
Όλα ξεκίνησαν στις 2:47 τα ξημερώματα. Ο δράστης φαίνεται να μπαίνει σαν κύριος από την εξωτερική καγκελόπορτα και αρχίζει να βγάζει τα μανταλάκια από τα απλωμένα ρούχα. Μετά τα πρώτα που βάζει στην αγκαλιά του κάνει να φύγει, αλλά το μετανιώνει. Δείχνει να μην φοβάται σε κανένα σημείο. Επιστρέφει όπως δείχνουν οι εικόνες και πολύ γρήγορα παίρνει όλα όσα ήταν απλωμένα.

«Για κακό δικό μου είχαμε απλώσει μια ζακέτα, η οποία κάνει πολύ “μπαμ” είναι πολύ επώνυμη, είναι περίπου στα 100 ευρώ, μόνο αυτή η ζακέτα. Γενικά είχα βγάλει μπουγάδα, όλες μου τις λευκές ζακέτες», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται ο ήχος από την εξάτμιση του αυτοκινήτου του δράστη, το οποίο είχε αφήσει αναμμένο για να μπορέσει να τραπεί άμεσα σε φυγή σε περίπτωση που κάτι «στράβωνε».

«Σταματάει ακριβώς απέξω με το αμάξι, δεν το έσβησε καν, κατέβηκε όπως ακούγεται κιόλας από το βίντεο, έκανε και πολύ θόρυβο η εξάτμιση, κατέβηκε με το πάσο του, άνοιξε πήρε ό,τι ήθελε έφυγε και μετά ξαναμπήκε μέσα, πήρε και κάτι ακόμα και έφυγε», περιέγραψε στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Μέχρι ο ίδιος και η κοπέλα του να δουν τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, το μυαλό τους, όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης, δεν μπορούσε να πάει με τίποτα στα όσα είχαν συμβεί.

«Βάλαμε ένα πλυντήριο και τα απλώσαμε προφανώς και πέσαμε για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησα, πήγα για δουλειά, εγώ ξυπνάω πολύ νωρίς, δεν αντιλήφθηκα κάτι και λίγο πιο μετά η κοπέλα μου, που συγκατοικούμε μου λέει «Δημήτρη μάζεψες τα ρούχα;» λέω «όχι δεν έχω μαζέψει κάτι». Μου λέει: «μου κάνεις πλάκα». Λέω «όχι», μου λέει “μπες λίγο στην κάμερα γιατί μάλλον μας τα έχουν κλέψει”».

Η κλοπή που έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη γειτονιά είχε καταγραφεί καρέ – καρέ.

«Βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να μπαίνει μέσα, πρώτα βασικά πέρασε το αμάξι απέξω πήγαινε αργά – αργά, οπότε μπορεί να έβλεπε όλα τα σπίτια γύρω – γύρω τι γίνεται», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Mega από την πρωτοφανή κλοπή:



Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.