Μπιμπίλας: Η κοινωνία υποκρίνεται, η παρένθετη κύηση πρέπει να επιτραπεί υπό όρους

“Καλά κάνει η εκκλησία και βγάζει τις αποφάσεις της, έχει δικαίωμα εξάλλου” τονίζει, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την παρένθετη κύηση εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου στον ΣΚΑΪ.

“Ο δικός μου φόβος για την παρένθετη κύηση είναι ο εξής. Επειδή δεν το προβλέπει ο νόμος, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, οι άνθρωποι θα κάνουν ψεύτικους, “λευκούς” και εικονικούς γάμους.

Δηλαδή ένα ζευγάρι θα αποφασίζει να κάνει έναν ψεύτικο γάμο με μία γυναίκα η οποία θα συμπαρίσταται σε αυτούς, θα κάνει ένα παιδί γι’ αυτούς και πιθανόν να έχει πληρωθεί για να τα κάνει όλα αυτά.

Και πιθανόν με τις ευλογίες της εκκλησίας, που δεν θα το γνωρίζει ή θα το γνωρίζει και μετά θα χωρίζουν και το παιδί θα μένει στο ζευγάρι” τονίζει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

“Αυτό δείχνει ότι η κοινωνία υποκρίνεται. Εγώ πιστεύω ότι η παρένθετη κύηση πρέπει να επιτραπεί υπό όρους ώστε μια γυναίκα να μην το κάνει αυτό επάγγελμα, αλλά να το κάνει μία ή δύο φορές στη ζωή της για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους και φυσικά, για αυτό που θα κάνει, θα πρέπει να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να της παρέχουν πράγματα για καιρό είναι σε κύηση και για μετά την κύηση. Όχι να πληρώνεται”.
“Καλά κάνει η εκκλησία και βγάζει τις αποφάσεις της, έχει δικαίωμα εξάλλου. Και γω είμαι υπέρ της ονομαστικής ψηφοφορίας και καλό είναι να έχουν όλοι το θάρρος της γνώμης τους” υπογραμμίζει, παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στις νέες τηλεοπτικές τους δηλώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.