Μυρσίνη Ζορμπά για fake news Γαβρά: Ψεύτικος ο “λογαριασμός μου” στο Twitter

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν άρχισε να κυκλοφορεί μια ψευδής είδηση για τον θάνατο του διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμη και διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως η Washington Post, μετέδιδαν την είδηση επικαλούμενα tweet της νέας υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά.

Τα tweet αποδείχθηκαν ότι είναι «πλαστά», και όπως τόνισε η υπουργός Πολιτισμού σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ και ο φερόμενος “λογαριασμός” της στο Twitter είναι επίσης ψεύτικος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Κώστας Γαβράς μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ και είπε ότι πληροφορήθηκε τον «θάνατό» του από δημοσιογράφο που του τηλεφώνησε. Ο σκηνοθέτης διαβεβαίωσε είναι πολύ καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.