Μυστήριο με καρναβαλικό κορωνοπάρτι 200 ατόμων (βίντεο)

Έγινε, ή δεν έγινε τελικά κορονοπάρτυ στην Πάτρα με την συμμετοχή 200 ατόμων; Σύμφωνα με το thebest.gr, έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση από βίντεο που φιγουράρουν από χθες στα stories Πατρινών, αλλά και σε αναρτήσεις στα social media. Σύμφωνα με αυτά μεγάλο και ξέφρενο κορονοπάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Περιβόλας, στην Πάτρα.

Σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν, περίπου 200 άτομα μαζεύτηκαν, προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά και μουσική, στην οδό Γεωργίου Γεννήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεση του το thebest.gr δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και… κομφετί. Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι” με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει… “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Επιπλέον σύμφωνα με αναγνώστρια του thebest.gr το πάρτι του Σαββάτου, δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες ενώ τα ξημερώματα οι συμμετέχοντες στο πάρτι αποφάσισαν να μοιραστούν και stories στα social media αφήνοντας άφωνους άλλους χρήστες που δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται περιπολικά η αστυνομία ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε καμία καταγγελία ούτε έλαβε γνώση τέτοιου περιστατικού. Παραμένει λοιπόν άγνωστο αν όντως οι εικόνες είναι από το βράδυ του Σαββάτου, από το βράδυ κάποιας άλλης μέρας ή και ακόμα εικόνες πριν την πανδημία.